EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish

Utilizați Facebook Messenger pentru a trimite și primi bani

Când Facebook Messenger s-a lansat, o mulțime de utilizatori, au fost serios iritați, de ce a trebuit să se comute la altă aplicație doar pentru a discuta cu un prieten pe Facebook?

Facebook a avut planuri mai mari pentru Messenger încă de atunci, inclusiv apelurile de voce, chat, jocuri de șah și acum, plăți mobile.

Puteți utiliza aplicația Facebook Messenger pentru a trimite și primi bani, într-un mod similar PayPal.

Plățile Messenger necesită un card de debit la ambele capete ale tranzacției. Nu are nici un cost pentru a utiliza serviciul și oferă o protecție bazată pe PIN și pe „industry-leading security”, în conformitate cu Facebook.

Iată cum se procedează:

Pasul întăi: Adăugați cardul de debit.
În aplicația Messenger pentru Android, atingeți pictograma Profil, apoi derulați în jos și apăsați Plăți.
În aplicația Messenger pentru iOS, apăsați Setări, apoi plăți. Apăsați pe Adăugare Card de debit nou și finalizați acest proces.

Pasul doi: Deschideți un chat cu persoana căreia doriți să-i trimiteți bani sau de la care doriți să primiți bani. Atingeți pictograma „mai mult” în bara de instrumente; este cea cu trei puncte într-un buton dreptunghiular.

Pasul trei: Atingeți Plăți, apoi Next pentru a trece de ecranul cu informații. În mod implicit, veți fi în ecranul de plată; introduceți o sumă pe care doriți să o plătiți persoanei selectate și o notă care indică pentru ce este plata. Apoi apăsați Pay și ați terminat!

Pasul patru: Dacă doriți să solicitați bani, apăsați Solicitare din partea superioară a ecranului, introduceți suma și motivul, apoi apăsați butonul Solicitare pentru a finaliza procesul.

Oricare dintre aceste tranzacții va apărea ca element linie în cronologia chat-ului existent. De acolo, destinatarul poate accepta sau refuza prin simpla atingere.

Și cam asta e!

Având în vedere că toată lumea utilizează carduri de debit, acesta este un mod teribil de ușor de a efectua tranzacții electronice oricând.

Serviciu, rapid și „groaznic” de liber, de orice taxe, de asemenea.

Foto: www.pcworld.com
Sursa: www.cnet.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*