EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish

Naspers vinde platforma compari.ro către grupul ceh Rockaway

Grupul sud-african Naspers, care în România controlează magazinul online eMag, procesatorul de plăți PayU și site-urile de anunțuri olx.ro și autovit.ro, a vândut către grupul ceh Rockaway site-urile de comparare compari.ro din România, arukereso.hu din Ungaria și pazaruvaj.com din Bulgaria.

Rockaway, grup deținut de Jakub Havrlant, mai controlează site-ul de comparare Heureka, lider pe piața cehă și slovacă. Rockaway a fost sprijinit financiar în această tranzacție de PPF Group, controlat de cel mai bogat ceh, Petr Kellner.

„Grupul Rockaway deține comparatoare pe piețe în plină expansiune, astfel încât și pe viitor schimburile de experiențe și sharing-ul de informații vor facilita atât creșterea, cât și experiența pozitivă a utilizatorilor”, a declarat Jakub Havrlant, directorul general al Rockaway.

Sud-africanii, care au afaceri în zona de media și comerț electronic, au făcut investiții importante, începând în România prin achiziția platformei autovit.ro, iar acum, Naspers controlează și procesatorul de plăți PayU și site-ul de anunțuri olx.ro, dar cel mai important business în România este eMag, care anul trecut a înglobat și retailerul de modă Fashion Days.

Sursa: www.newmoney.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*